Modele te thojve

Ashtu si Trendi i Smoky-Eye, vazhdon të jetë i preferuar manikyri me ngjyrë të Zezë klasike, e Zezë më shkëlqim dhe për Pak ndryshim e kombinuar me gaffë. NUK Mund të mungonin comme vijat! Vertikale ose horizontale, MBI një bazë transparente ose nue, zgjidhni até që Ju përshtatet më shumë! Përziheni mirë Shishen, pastaj aplikoni një shtresë të hollë XHELI bazë. Përdorni një Shkop druri për të hequr shkëlqyesin e tepërt nga kutikulat, i fusni thonjtë Nën llambën LED profesionale për 30 Sekonda. Ashtu si një make up natyral e i padukshëm, préférohet Edhe Trendi i thonjve PA manikyr, aplikoni Vetëm një shkëlqyes e Vetëm një Gisht të Lyer! Artistët e thonjve e cilësojnë tepër élégant Edhe stilimin e Tyre me bizhuteri të ndryshme e Perla të Vogla! Super zgjedhje, APO JO? Aplikoni një shtresë XHELI me ngjyrë dhe konturoni buzët e thoit. Përdorni një Shkop druri për të hequr të tepërtat Rreth kutikulës, dhe mbaheni në llambë për 30 Sekonda. Aplikoni një shtresë të Dytë dhe të përsëritur. Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * manikyri français rikthehet fuqishëm, Probajmo ndryshe, por JO në actuelledans e TIJ Klasik. Këtë saison Kemi français-in me dy tonalitete ngjyrash ku ngjyra e çelët aplikohet në pjesën pranë mishit, ndërsa nuanca më e fortë në gjatësinë e thoit. Hiqni letrën e aluminit dhe me kujdes largoni ndonjë xhel të tepërt.

Fshini thonjtë me një garzë për të hequr çdo tepricë. /Telegrafi/DISA MODELE interesante UA sjellim sot përmes një videoje, Tek të cilat padyshim secila vajzë do e gjejë veten. Disenjot gjeometrike me ngjyra të ndryshme krijojnë me të Vërtetë një Harmoni të rafinuar në Duart tuaja! Trend është disenjoja diagonale MBI një bazë nue. XHELI NIS me nuancat unike dhe Keratin. Vitamina B5 dhe e janě përbërëse dhe pasurojnë gjendjen e thonjve. Formulat Japin Deri në 14 ditë afat gjatësie të ngjyrës dhe të shkëlqimit. Një nuancë klasike e CILA NUK duhet të mungojë kurrë, është ngjyra nu.